Ontwikkelen doen we samen

Dagbesteding/begeleiding

“Wij gaan uit van de kracht van de deelnemer en de kracht van samen.”

Ben je op zoek naar dagbesteding of begeleiding? Dat kan bij Toolbox. Onze begeleiders staan voor je klaar.

Onze aanpak

Het doel van Toolbox is mensen helpen stevig in de maatschappij te staan. Wij vinden het belangrijk dat jij in je kracht staat en gaat groeien en daar helpen we je bij. Dat kan zijn op het gebied van wonen, werken, leren, financiën en sociale contacten. Wij helpen je om je doelen te stellen, te verkrijgen en te behouden. We vinden het belangrijk dat je zelf gemotiveerd bent om te ontwikkelen.

Op basis van jouw groeidoelen bepalen we de route en de gereedschappen die je nodig hebt. Alle deelnemers van Toolbox doorlopen dezelfde ontwikkelingsfasen (kennismaken, onderzoeken, doen en groei), ieder op zijn manier en in zijn eigen tempo.

Waar begin je?

Mensen die begeleiding nodig hebben kunnen zich melden bij Stichting De Toegang. Wil je graag deelnemer worden bij Toolbox, geef dit dan aan in het gesprek met een medewerker van De Toegang. Zij zijn bekend met Toolbox en kunnen ervoor zorgen dat jij bij ons dagbesteding kunt gaan doen. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden en zoeken werkzaamheden die jij graag wilt uitvoeren. We kijken altijd eerst naar de deelnemer, bij Toolbox heb je zelf veel te zeggen over de invulling van jouw dag.

Kennismaken en sfeerproeven?

Wil je een kijkje nemen bij Toolbox? Dat kan. Kom gewoon eens binnenwandelen om te zien wat er bij ons in het Rensenpark allemaal gebeurt. Maak je van tevoren een afspraak, dan kunnen we een uitgebreide rondleiding verzorgen waarin we je alles vertellen over de mogelijkheden. Als je een begeleider hebt is die natuurlijk ook gewoon welkom. We zien je graag en hebben altijd tijd voor een kop koffie of thee en een gesprek over wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Wat ga jij ontwikkelen?

Bij ons kun je onder andere (leren):
Houtbewerken
Koffiebranden
Lassen
Frezen en laseren
Ontwerpen, programmeren, repareren, 3D printen en meer
Drone-racen
Tuinieren
Hovenieren
Bouwen en klussen
Meubels maken of herstellen
Kunst maken

Lijkt het je wat? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een rondleiding: bel 0591-245222 of mail naar info@toolboxemmen.nl.

checkclosechevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram