Ontwikkelen doen we samen

Re-integratie

“Mooie nieuwe dingen ontstaan als vreemden vrienden worden.”

Bij Toolbox kan je professionele begeleiding en coaching krijgen om vanuit een uitkering te groeien naar een zelfstandig inkomen.

Onze aanpak

Het doel van Toolbox is mensen helpen stevig in de maatschappij te staan. Wij vinden het belangrijk dat jij in je kracht staat en gaat groeien en daar helpen we je bij. Dat kan zijn op het gebied van wonen, werken, leren, financiën en sociale contacten. Wij helpen je om je doelen te stellen, te verkrijgen en te behouden. We vinden het belangrijk dat je zelf gemotiveerd bent om te ontwikkelen.

Op basis van jouw groeidoelen bepalen we de route en de gereedschappen die je nodig hebt. Alle deelnemers van Toolbox doorlopen dezelfde ontwikkelingsfasen (kennismaken, onderzoeken, doen en groei), ieder op zijn manier en in zijn eigen tempo.

‘Werkfit’ en ‘Naar Werk’

UWV en Toolbox hebben een samenwerkingsovereenkomst voor de trajecten ‘Werkfit’ en ‘Naar werk’

Heb jij een Wajong, WIA of ziektewetuitkering? En ben je toe aan het werken aan en verkennen van jouw arbeidsmogelijkheden, dan is Toolbox mogelijk de plek voor jou. Vraag naar de mogelijkheden bij je werkcoach.

Re-integratie traject vanuit bijstand

Menso NV is in Emmen de partij die de participatiewet uitvoert. Toolbox en Menso hebben een goede samenwerking om mensen vanuit de bijstand te helpen ontwikkelen. Zit je in de bijstand, spreekt ons verhaal je aan en wil jij kijken welke kansen er mogelijk voor jou zijn? Vraag dan naar de mogelijkheden bij je werk- en scholingscoach.

Lijkt het je wat? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een rondleiding: bel 0591-245222 of mail naar info@toolboxemmen.nl.

closechevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram