Chauffeur worden

Tuktuk

Besturen?

Bij Toolbox is iedereen welkom. Wil je ook jezelf ontwikkelen, ontdekken waar je goed in bent en in contact komen met hobbyisten, professionals en vaklieden? Meld je dan aan bij Toolbox.

TukTuk stadsvervoer Emmen

Toolbox verzorgt in en rond Emmen stadsvervoer voor iedereen die dit nodig heeft. De elektrische TukTuks worden samen met chauffeurs van Toolbox ingezet voor rondritjes door de stad, maar ook om bijvoorbeeld ouderen naar de binnenstad te brengen. Zo wordt het doen van boodschappen, een terrasje pakken of de markt bezoeken voor iedere Emmenaar weer mogelijk.

Wij zijn geen taxidienst, maar onze chauffeurs mogen beloond worden met een vrijwillige bijdrage door de passagiers.

Kijk voor meer informatie op tuk2emmen.nl

“De sociale microbranderij Emmens Bakkie Koffie bezorgt bestellingen in de regio per elektrische TukTuk.”

Emmens Bakkie Koffie is een microbranderij met sociale inslag. De koffiebranderij onder leiding van barista en koffietechneut Gilly Lokerse en Adriaan Pals is gevestigd onder het dak van Stichting Toolbox in het Rensenpark te Emmen. De bestellingen worden zoveel mogelijk bezorgd met elektrische TukTuks en de koffieverpakking worden duurzaam ingezet. Zo is Emmens Bakkie Koffie een microbranderij met een zo klein mogelijke carbon footprint. 

TukTuks zijn multifunctioneel

De TukTuks van Toolbox worden o.a. ingezet voor:

Ouderenvervoer in Emmn

Rondritjes

Bezorging voor Emmens Bakkie Koffie

Plastic inzamelen in Emmen

Goederenvervoer, bijvoorbeeld van en naar Het Goed

Verhuur, met of zonder chauffeur

Hoe word je TukTuk chauffeur bij Toolbox?

 

Bij Toolbox is iedereen welkom. Iedereen die iets goeds wil doen voor de lokale samenleving in Emmen kan bij ons chauffeur worden op een TukTuk. Bovendien is het ook nog eens erg leuk om te doen en heb je veel bekijks onderweg. We hebben inmiddels een kleine poule van vaste bestuurders die nieuwe collega’s graag willen verwelkomen.

 

Door eerst rustig mee te draaien en samen op weg te gaan met een TukTuk raak je al snel vertrouwd met dit vervoermiddel. Wanneer je eraan toebent mag je zelf achter het stuur plaatsnemen en een stukje rijden met de elektrische TukTuk. Weet je goed om te gaan met de TukTuk en vind je het bovenal leuk om te doen dan ben je van harte welkom om het team te versterken. Wil je ook eens zien of TukTuk chauffeur worden iets voor jou is? Vul het onderstaande contactformulier dan in. We nemen na ontvangst van je bericht zo snel mogelijk contact met je op.

Als je naast enthousiast ook een beetje handig bent is dat een groot voordeel, het vervangen van lampjes en ander klein onderhoud moet altijd gepleegd worden op de TukTuks van Toolbox. Slaat dit op jou meld je dan snel aan, ook als je niet eens per se een TukTuk wilt besturen, maar het wel gaaf vindt om de vloot te onderhouden ben je van harte welkom bij Stichting Toolbox in het Rensenpark te Emmen.

Work

Veilig, gezellig, ondernemend

Toolbox Emmen

Contact

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag                      09.00 — 17.00 uur
Donderdag
Vrijdag