maandag, mei 20, 2024
HomeTuin & BalkonTuincentraVivara.nl Natuurbelevingscentrum winkel

Vivara.nl Natuurbelevingscentrum winkel

Ontdek een wereld van natuurbeleving in het hart van Venray bij ons nieuwe Natuurbelevingscentrum van Vivara. Dit centrum biedt een unieke kans om alles te leren over natuurbescherming door onze producten en de kennis van onze groene partners. Duik in de bioscoopervaring, verken de ruimtes van natuurbeschermingsorganisaties en neem een exclusief kijkje achter de schermen bij Vivara. Iedereen is welkom voor deze bijzondere ervaring!

Sinds 1 februari 2022 verwelkomen we ook VVV Venray binnen onze muren, waardoor je bij ons terecht kunt voor alle informatie over de omgeving. Het voormalige bezoekerscentrum op Overloonseweg 11c in Vierlingsbeek is niet meer in gebruik; bezoek ons in plaats daarvan op:

Vivara Natuurbelevingscentrum Grotestraat 93, 5801 BE Venray E-mail: Natuurbelevingscentrum@vivara.nl Website: https://www.vivara.nl/

Blijf op de hoogte via onze sociale media kanalen op Facebook en Instagram.

Contactgegevens: Telefoon: 0478 – 788 116 Openingstijden:

  • Maandag: 12.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
  • Koopzondagen: Laatste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur

Onze Missie en Werkmethode:

Ontwikkeling en Innovatie: Vivara streeft ernaar de leefomgeving van tuindieren te verbeteren door het ontwikkelen van hoogwaardige, innovatieve producten. Van observatie tot productontwikkeling, onze aanpak zorgt ervoor dat zowel dier als mens profiteert van onze producten.

Expertise: Met een team van wildlife experts, plant- en voerspecialisten, werken we samen aan de creatie van producten die écht verschil maken, zoals vogelpindakaas en ergonomisch ontworpen voedersilo’s.

Samenwerking: In nauwe samenwerking met natuurbeschermingsorganisaties en door eigen productie zorgen we ervoor dat onze producten niet alleen innovatief zijn, maar ook een daadwerkelijke bijdrage leveren aan natuurbescherming.

Ook interessant:  Bamboekwekerij Randijk te Leusden

Service en Kwaliteit: Onze webshop staat 24/7 voor je klaar, met lage bezorgkosten en gratis levering vanaf €49. Onze klantenservice helpt graag met vragen of advies, bereikbaar via 0478-517960 of info@vivara.nl. Op al onze producten (uitgezonderd voer en planten) bieden wij één jaar garantie, met sommige producten zelfs tot 10 jaar garantie.

Natuurbeleving: Met Vivara breng je meer leven in je tuin, geniet je van een grotere diversiteit aan vogels en andere tuindieren. Ons doel is om de leefomgeving van dieren én mensen te verrijken.

Bezoek het Vivara Natuurbelevingscentrum en ervaar zelf hoe je een verschil kunt maken in de bescherming en het genieten van onze natuur.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments