zondag, juli 14, 2024
HomeTuin & BalkonTuincentraBamboekwekerij Randijk te Leusden

Bamboekwekerij Randijk te Leusden

Bezoek Randijk Bamboe & Hoveniers voor alles rondom bamboe, gelegen aan Laapeerseweg 1A, 3831 SB in Leusden. Voor meer informatie, bel ons op 033-4320501 of mobiel op 06-55115545. Vragen kunnen ook via e-mail gestuurd worden naar info@bamboe.nl. Ontdek meer op onze website: https://www.bamboe.nl/.

Openingstijden: Open van woensdag tot en met zaterdag, van 10.00 tot 17.00 uur.

Over Ons: Randijk Bamboe & Hoveniers is dé plek voor bamboeliefhebbers. Met een uitgebreid assortiment van eigen gekweekte planten, bamboe palen, schermen, en vlonders bieden we oneindige mogelijkheden voor het gebruik van bamboe in en rond het huis. Bamboe staat bekend om zijn nut, schoonheid, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Gestart door een duo met achtergronden in hovenierswerk en communicatie, draait Randijk op de passie voor natuur, duurzaamheid, en de veelzijdigheid van bamboe. Een toegewijd team van medewerkers, stagiaires, en vrijwilligers, met nog altijd actieve betrokkenheid van onze ouders, vormt de kern van onze onderneming. We zijn trots op de groei van onze kwekerij, van een weiland in 2002 tot een bloeiende biologische bamboekwekerij.

Onze Expertise: Randijk is gespecialiseerd in Fargesia, een bamboesoort die natuurlijk begrensd blijft en niet woekert. Voor de liefhebbers van de eveneens prachtige, maar woekerende bamboesoorten, bieden we speciale rhizoombegrenzers aan, compleet met een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Hoveniersdiensten: Als dé specialist in bamboe kunnen wij elk hoveniersproject aan, van de creatie tot het onderhoud van levendige buitenruimtes. We zetten in op duurzaamheid door het gebruik van milieuvriendelijke materialen en biologisch geteelde planten naar wens.

Bij Randijk Bamboe & Hoveniers bent u aan het juiste adres voor zowel unieke bamboeoplossingen als professioneel hovenierswerk, met respect voor onze planeet.

Ook interessant:  Kwekerij Bazuin te Eelde
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments