zondag, juni 23, 2024
HomeTuin & BalkonKwekerij Muijderman in Veldhoven

Kwekerij Muijderman in Veldhoven

Kwekerij Muijderman is gevestigd op Volmolenweg 9, 5504 PT in Veldhoven, Nederland. Voor contact kunt u bellen naar 040-2533550 of een e-mail sturen naar info@kwekerijmuijderman.nl. Meer informatie over ons aanbod vindt u op onze website: https://www.kwekerijmuijderman.nl/, inclusief een uitgebreide plantencatalogus.

Uw aanspreekpunten zijn Erica Muijderman en Mark Jacobs. Wij zijn gespecialiseerd in de kweek van vaste planten, bomen en struiken en bieden volledige beplantingsplannen voor particulieren, hoveniers en tuinarchitecten. Bezoek onze website voor onze locatie en meer details.

Onze kwekerij is geopend voor particuliere verkoop op donderdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Wij bieden geen postorderverkoop aan. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, hoveniers en tuinaanleggers. We exporteren onze producten niet.

Een catalogus is beschikbaar voor €5,00 bij afhalen op de kwekerij, of €7,50 voor verzending per post. Wij onderscheiden ons door een uitgebreid assortiment aan vaste planten, varens, kruiden, grassen, bomen en struiken. Bezoekers kunnen in onze moederplantenhoek de planten in volle groei bekijken, inclusief Latijnse benamingen, om zo een goed beeld te krijgen van de toepassingsmogelijkheden.

Sinds maart 2018 zijn op de kwekerij locatiebordjes aangebracht voor een betere oriëntatie. Voor specifieke planten verwijzen wij u naar onze website, waar u eenvoudig de standplaats kunt vinden. Ons deskundige team staat altijd klaar om u met raad en daad bij te staan. Ontdek onze nieuwe website, een waardevolle bron voor elke plantenliefhebber.

Ook interessant:  Kwekerij Pieters Planten in Wapenveld
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments