zondag, juni 23, 2024
HomeTuin & BalkonTuincentraKwekerij Bazuin te Eelde

Kwekerij Bazuin te Eelde

Kwekerij Bazuin bevindt zich op Esweg 37 A, 9761 EP te Eelde, Nederland. U kunt contact opnemen via telefoonnummer (+31) 050-3095751 of e-mailadres vasteplanten@kwekerijbazuin.nl. Bezoek onze website op https://www.kwekerijbazuin.nl/ voor een overzicht van onze planten.

Uw contact bij ons is Mevr. A. Bazuin. Onze kwekerij legt zich toe op het ontwikkelen, vermeerderen en kweken van vaste planten en snijbloemen, voornamelijk voor de zakelijke markt. Onze producten vinden hun weg naar groenbedrijven en retailers via verschillende kanalen, terwijl wij ook een afdeling hebben die zich richt op de verkoop aan particulieren.

Voor instructies om ons te bereiken: Neem vanaf de A28 afrit 37 richting Eelde. Volg de borden naar Eelde-Paterswolde, ga langs het vliegveld Eelde en sla linksaf naar de Esweg. Onze kwekerij vindt u aan uw linkerhand na 450 meter, gelegen achter de huizen, met parkeergelegenheid beschikbaar.

Particuliere klanten zijn welkom op vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur, van half maart tot half oktober. Voor actuele openingstijden verwijzen wij u naar onze website. Wij bieden geen postorderverkoop aan.

Onze verkoop is gericht op zowel particulieren als zakelijke klanten (B2B), met exportmogelijkheden uitsluitend voor B2B. Onze catalogus is beschikbaar op onze website.

We zijn vooral bekend om onze vaste planten en Dahlia’s. Bijzonderheden van onze kwekerij zijn:

  • Een verkoopafdeling met voornamelijk eigen gekweekte vaste planten (95% eigen teelt).
  • Een ruime voorraad planten direct beschikbaar op de kwekerij.
  • Betalingsmogelijkheden met PIN, inclusief contactloos betalen.
  • Een verharde parkeerplaats voor bezoekers.
Ook interessant:  Biologische kwekerij De Hessenhof te Eden
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments